Deze competities worden bij toerbeurt georganiseerd door de deelnemende clubs. Dus zeer de moeite waard om mee te doen en andere judoka te ontmoeten. Kijken is gratis en mag vanaf de tribune/zijkant, maar afhankelijk van de locatie is die ruimte beperkt. Neem je jonge kids mee zorg ervoor dat die iets te doen hebben zoals lezen ofzo. Na afloop is de prijsuitreiking.

Tijdstip/indeling is afhankelijk van aantal opgaven. Duur is een blok van zo’n 1,5 uur.  En zal waarschijnlijk tussen 9.00 en 13.00 uur zijn, echter bij veel inschrijvingen wordt de middag ook gebruikt . De indeling volgt een week na de sluitingsdatum/week vooraf.

Hulp is altijd welkom. Wil je helpen achter de jury tafel bijvoorbeeld? Judo ervaring is niet nodig, maar mag wel natuurlijk.

Explore More

De Clubloterij

23 april 2024 0 Comments 0 tags

Dit jaar doen we mee met de Clubloterij. Wat is de Clubloterij? De Clubloterij is een overkoepelende loterij die is ontwikkeld om sportclubs zoals de jouwe te ondersteunen, want 80%

Judo Examens 2024

26 mei 2024 0 Comments 0 tags

Van 8 juli t/m 13 juli 2024 zullen tijdens de reguliere lesurenjudo examens worden afgenomen.

BUDOKAMP 2024

4 april 2024 0 Comments 0 tags

Een jeugdkamp voor judo-ka en aikido-ka van ca. 7 t/m ca. 15 jaar van deorganiserende clubs. Wat doe je op kamp?Denk aan vlot of kano varen, judo & aikido, bosspelletjes,